Vem är jag?

Jag älskar att pyssla, designa nya saker, renovera, slipa, såga, måla, virka och sticka. Jag gillar helt enkelt att göra egna saker. Så när företaget jag jobbade för gick i konkurs tog jag mig en ordentlig funderare på om jag kunde kombinera mitt intresse med jobb. Resultatet blev att jag här startat en web-butik med mina egna handgjorda och egendesignade produkter. Jag har även försäljning av garner för den som själv vill pyssla med detta. Jag kommer att lägga in en del mönster eller idéer som inspiration.

Jag bor i en 60-talsvilla Sibbhult, som är en liten by i nordöstra Skåne, med min man och klippa i livet “Makalösa M” och våra två barn “Fantastiska F”, 13 år och “Supergoa S, 10 år.

Jag har även ett annat stort intresse, löpning. Jag älskar att ge mig ut i skog och mark och det är många gånger här jag hittar inspiration för mina produkter. Naturen är fantastisk och den måste vi vara rädda om.  Barnen håller på med orientering vilket innebär att även jag och M har testat detta. Kul. Annars är det mest vanlig löpning som jag gillar. Jag har sprungit några halvmaror, Marathon, Ultra Vasan 45 och kört några Vasaloppet Öppet Spår. Gillar utmaningar 🙂

Just nu är det en utmaning att få mitt nya företag att fungera. Jag hoppas verkligen att ni ska gilla mina saker. Detta är numera mitt levebröd och om ni använder mina mönster vill jag väldigt gärna att ni köper garnet från mig. Om ni lägger ut era alster på sociala medier vill jag att ni länkar eller hänvisar till min sida.

Många och varma kramar

Annelie Thomasson